maandag 26 september 2016

Toch maar even mijn hart luchten op mijn blog, op facebook is het zo confronterend.
Mijn bijna altijd vrolijke Dickiedik en ik, kregen vorige week de schrik van ons leven, hij heeft een plekje achter in zijn keel, en volgens de specialist zag het er niet goed uit, er is een biopt gedaan en volgende week maandag krijgen wij de officiële uitslag en het behandelplan.
Het rouwen om mijn mam is stopgezet, wij zijn nu aan het proberen om dit weer een plekje te geven, 2016 is een jaar vol met pech momenten, alleen op deze laatste hadden wij niet gerekend, wij hebben nog niet eens de blaas en prostaatkanker verwerkt en hoe dit gaat aflopen weten wij nog niet, een ding is zeker, wij gaan het gevecht weer aan.

13 opmerkingen:

Rina zei

Wat een nAr bericht. Sterkte bij het proces en beterschap.

Ineke zei

Heel veel sterkte bij alles wat er nu op jullie afkomt.

Jacqueline zei

Hé Ines, wat erg voor Dick en voor jou ook natuurlijk.
Ik hoop dat het te behandelen is, sterkte voor jullie.
Wat is er veel gebeurd sinds de laatste Hexenbee hè, wat een rot jaar.
Lieve groetjes, Jacqueline.

Unknown zei

Heel veel sterkte, ik hoop dat het goed komt.
Groetjes Gea

Hermie zei

het is weer een harde klap voor jullie. Alles komt tegelijk. Je hebt geen tijd om de dingen een plek te geven. Zoals Jacqueline al schreef sinds de laatste hexenbee in 2015 is er heel veel gebeurd. Dikke knuffel.

Hermie zei

het is weer een harde klap voor jullie. Alles komt tegelijk. Je hebt geen tijd om de dingen een plek te geven. Zoals Jacqueline al schreef sinds de laatste hexenbee in 2015 is er heel veel gebeurd. Dikke knuffel.

Hermie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

veel sterkte!

Guusje, zei

Heel veel sterkte gewenst.

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Kom hier geef ik je een dikke knuffel♥..nooit leuk om te horen..
heel veel sterkte gewenst.. liefs Gaby..♥

Wilsophie zei

Hoi Ines, ik ben dus Wil de moeder van Sharonne. Ik heb je al op de slowcookers'site en op Facebook benaderd. Ik hoop dat je dit leest. Mijn emailadres is zink3stuk@live.nl en Sharonne is heel mooi slank geworden na een gastric by pass operatie. Ik niet, ik ben na het dieeten van atkinds enz.. alleen maar dikker geworden dus doe niets meer aan dieeten. Hoe gaat het met Dick en jullie bedrijf want ik las ergens dat het dus niet failliet is, en woon je nog in dat appartement waar wij een reunie hadden met de weegclub. Leeft iedereen nog? Oma Fia enz.....
Groetjes wil

Shirley zei

Hoi Ines, ben je gestopt met je blog?

Nisha nehwal zei

If I could write like you, I would be very happy and have good luck, but where is my luck, in fact people like you are a great example to the world. You have written this comment very beautifully, I am very happy and I thank you from the bottom of my heart. Bhiwadi Real Photos Girl
Manesar VIP Photos Girl
Naughty Girl Gurugram
VIP Girl Gurugram
college girl gurgaon
beautiful Girl Gurgaon
premium health
Health Tips
Rice Cake
India Rice Cake