vrijdag 20 december 2013

Ik wilde jullie voor het einde van het jaar toch nog even een affo laten zien, de huisjesquilt is helemaal af en ligt gezellig over de 2 zitsbank en iedereen vind hem mooi. Ik heb hem het grootste deel op de machine gequilt en alleen het grote huis intensief gequilt, ook ben ik druk bezig met mijn boerenwijffie door te pitten, maar dat duurt nog wel even.
De LE ligt opgeborgen, ik vind hem nog steeds mooi, maar blijf maar naar de rand kijken die ik nog steeds niet mooi vind, dus in een la en zie wel wanneer hij weer tevoorschijn komt.
Ik heb mij maar weer op een nieuw project gestort, een waaraan ik al veel langer wilde beginnen en vorig jaar het boek had gekocht op een beurs en daar het patroon in zag staan, in die tussentijd heb ik al zoveel blauwtjes gespaard, dat ik er wel twee van kan maken, welke het gaat worden mogen jullie raden ;-)

8 opmerkingen:

Annelies zei

Wat is hij mooi geworden !!

Supergoof zei

wat istie *M*O*O*I*!!!!!!!!!!!!!!!
Keigaaf!
:o)
En volgens mij,.... zie ik daar dansende dametjes,...?????
Ook keigaaf!
:o)

Ineke Hulzebos zei

Wat een prachtige huisjes-quilt!!!

Liefs, Ineke

Anoniem zei

Je huisjes zijn prachtig geworden.

Lida zei

De dansende dametjes!!! Wat zijn je huisjes leuk geworden!
Fijne Kerst,
Lida

Hermie zei

Wat een doorzettingsvermogen om al de huisjes af te maken en hij is supermooi geworden, nu kan Dick er lekker onder liggen.
Leuk je blauwe lapjes, ga de de dansende dametjes maken? Ikhad verwacht de bleu diamonds, maar je kunt er wel 2 van maken, dus wie weet.

katrien zei

Leuk je huizenquilt.

marie bartels zei

Die huisjes quilt is erg mooi, mijn complimenten!