zaterdag 23 maart 2013

Ik ben heel verstandig geweest, ik mocht over 4 weken mee, met mijn 2 dochters en 3 kleinkinderen, naar dit prachtige huis met alles erop en eraan, maar ik heb het na lang nadenken afgeslagen en dat kostte toch we wat geredeneer met mezelf, ik zaqg mezelf al lopen op de markt in Olonzac met al zijn mooie en vele kramen vol met etenswaren, lappen stof, kantjes en bandjes voor mijn Huswif van Margreet Beemsterboer, maar ik heb goed naar mijn lijf geluisterd en dat zei nee.
Dus niet handwerken in deze mooie gezellige kamer.
En al helemaal dit prachtige uitzicht niet, maar wel verstandig, ga nu hier op zoek naar oude lapjes en kantjes en samen met DH op vakantie in ons eigen landje.
En hier staan 2 hartsvriendinnen te wachten bij de Mediamarkt op Nick en Simon.

3 opmerkingen:

Hermie zei

Hoi Ines, wel jammer, maar ik voel helemaal met je mee, je kunt wel vragen of ze kantjes en bandjes mee willen nemen voor je.

quilting Jeannet zei

Nou, dat lijkt me naders geen makkelijke beslissing, ondanks het vege lijf, alleen het zitten daar en het kijken naar het landschap lijkt me al heel erg de moeite waard.

josé zei

Ines heel jammer, maar als jij het niet aankan is het een goed besluit.

De reactie van Hermie vind ik top.Vraag of ze kantjes mee brengen. En jij geeft hen uitleg wat voor iets dat jij wilt hebben.Welke kantjes is helemaal geweldig.

Dan komt het helemaal goed. Ze weten dan precies waar ze naar moeten zoeken, dit doen ze met liefde voor jou.

Huswife maken geweldig Ines.

Fijn weekend Liefs José