maandag 8 oktober 2012

We hebben een heerlijk rustig weekend gehad en dat was wel nodig ook, DH heeft van woensdag t/m vrijdagnacht bij onze middelste geslapen, zij had 3 nachten en haar man was in Australië, we waren dus blij dat het achter de rug was.

Mijn huisjes hebben een poos in de vriezer gelegen want er waren geen lijntjes meer te zien en er moest weer een rand aangezet worden, ze hebben het wel koud gehad, maar nu konden ze gelijk weer een beetje wennen aan de winter ;-)
Verder zijn er weer aardig wat stukjes die liggen te wachten om een huisje te worden.
En liggen er ook weer een groot aantal uitgezochte vingerhoedjes om aan elkaar gezet te worden.
Ook zijn er weer heel veel lichte gestempeld, was is zo'n stempel toch handig,
en zijn er ook weer straatjes getekend, er is dit weekend heel wat gedaan, ik heb mij dan ook geen moment verveeld.
Gisteravond kwam het spookje met papa mee, die komt hier elke zondag sport kijken en spookje wilde graag hier in bad, samen met de zeemeerminbarbie en die moest van haar een nachtje logeren hier, want dan kon ze er alvast aan wennen :-)

8 opmerkingen:

Inge zei

Druk, druk, druk heb jij het altijd. Dit is wel heel leuk, die huisjes in de vriezer. Mijn zus stopt ook altijd een patroontje in de vriezer als de lijntjes vervagen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het schijnt goed te werken.

Klaske zei

Jij hoeft je niet te vervelen! Maar de quilt in de vriezer? Mag ik vragen wat je dan gebruikt om af te tekenen? Ik weet wel dat er een pen is,waar je de lijntjes van wegstrijken kunt, en als je het in de vriezer legt het weer terug komt.Maar is dat ook met andere pennen/potloden zo?
Fijne dag Ines

Dorine zei

Je hebt het weer zo druk als een klein baasje.
Maar heerlijk toch dat we zo met de kinderen mee kunnen leven en nog wat voor hun kunnen doen.
En je huisjes gaan lekker. Veel succes ermee.

Lida zei

Hoera het is nu dus gelukt! Wel je hebt echt een berg werk verzet dit weekend en kunt voorlopig weer heel wat steekjes zetten! Fijne dag
Lida

Hermie zei

Hoi Ines, ik zie ineens een heel ander scherm bij je en kan nu wel weer een berichtje plaatsen. Heerlijk dat je zo lekker hebt gewerkt in het weekend.

Shirley zei

Haha, huisjes in de vriezer, dat is weer eens wat anders dan muizen (voor de slang van de meester van groep 8, DH kon het niet waarderen) Lekker veel weer in de pen om te doen!

Johanna Zweden zei

O Jee waren je huisjes even in Zweden beland
Maar dat wat je nu schrijft daar had ik nog nooit van gehoord!
Veel quilt plezier
Fijne dag groetjes Joke poes poes

Cybele's patch zei

Lekker rustig week end en hard gewerkt. Af en toe heb je dat nodig.
Huisjes in de vriezer? Nooit van gehoord. Werkt dat voor alle stiften?