donderdag 18 oktober 2012

Vandaag druk in de weer geweest, 2 huisjes gemaakt en toen even een kerstbal gebreid, de wol waar ik het  mee heb gedaan is niet zo'n groot succes, het is dan ook bijna een voetbal geworden, van de week maar eens even gaan neuzen voor een mooi wit en rood wolletje.
Maar mam vond het wel gezellig dat ze even een breiende dochter had, ze was zelf weer bezig met de zoveelste sjaal voor Roemenië en zoals het er nu naar uitziet gaat ze nog wel een poosje door.
Morgen komen de meiden weer terug, het was deze week erg rustig zonder de dames, maar die vermaakte zich prima in Hoenderloo.
Deze twee nichtjes hebben het erg naar hun zin gehad op de Miggelenberg en natuurlijk zijn ze ook druk aan het knutselen geweest, een van die twee staat morgen aan de overkant te branden.
Ze hebben ze trouwens wel heel erg eng gemaakt ;-))

5 opmerkingen:

Hermie zei

hij is je wel mooi gelukt, ik heb er vandaag ook nog 2 gebreid.
leuk die engerds

Cybele's patch zei

Mooie kerstbal! Ik vind het knap om zoiets ronds te breien.

A3jana zei

leuk zijn die ballen! Een vriendin van mij heeft er vorig jaar wel zo'n 50 gebreid! Zij en jij liever dan ik ;-) (ik hou echt niet van breien!) Haken doe ik wél, 'k heb net een leuke tas gemaakt en ben nu met het hengsel bezig, dus hij is bijna af!

Berna zei

Je kerstbal is mooi gelukt. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag gisteren.

Johanna Zweden zei

O weer zo een mooie, en wat leuk die 2 pompoenen!

Wat lees ik was je jarig gisteren!!! Nog gefeliciteerd

Fijne zondag gr joke