maandag 8 november 2010

Gisteren ook weer een poosje aan mijn lap gewerkt, het zijn de laatste loodjes, maar zwaar zijn ze niet.
Ook mijn werkkamertje is weer verandert, we konden niet bij het raam want er stond een bureau voor, nu heb ik die richting woonkamer gezet et voila, het raam is weer vrij en ik heb er een stuk extra bureau bij, waarom ik dat niet eerder heb gedaan weet ik niet.
Gisteren deed opa een raadspelletje met het spookje 4 en Dylan 5, ze moesten een dier raden met de letter K, het spookje riep een Koningspinquin en Dylan een Koalabeer, ik vind dat zo knap, ik wist op die leeftijd niet eens dat ze bestonden ;-)
Het spookje zag trouwens ook meteen dat oma het een en ander verandert had in huis, want zijn vond de nieuwe plek van het bureau geweldig, want ze kon nu als ze achter de computer zat, ook gelijk tv kijken en de plaats van de schemerlamp was ook mooier, je kan bij haar niets stiekem doen en ze onthoudt en ziet alles.

4 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh Oooooh mooooooooooooi!

pauline zei

Wat wordt dit borduurwerk MOOI!! Ik hou zo van het rode Franse borduurwerk. Zelf ben ik ook weer meer aan het borduren dan aan het patchen, maar dat kan ook snel weer omslaan. Gelukkig maar dat we veel hobbies hebben, niet dan?
groetjes,

Lida zei

Mooie stukjes er weer bij, wat geeft dat garen 115 toch een mooi effect aan je werk! Succes met het vervolg! Groetjes
Lida

Shirley zei

En dat groeit maar en groeit maar, heet is schitterend.