maandag 4 januari 2010
Vanmorgen hadden we hier een kleine storing, het licht floepte aan en uit en mijn comp zei, de groeten, daar doe ik niet aan mee, ik ga uit en blijf uit, maar na veel geaai en lieve woordjes is hij het na een paar uur toch weer gaan doen, pfffffffffffffffff.

Natuurlijk heb ik nog wat gedaan vorige maand, ook al was het niet veel, deze blokjes van de Sweet zijn nu af en ik hoef nog maar 1 blokje te patchen en dan nog een aantal pp logcabins, ik begin met de Sweet aardig bij te komen, nu de Antieke van Guute nog, daar loop ik behoorlijk mee achter, of ik het erg vind.........nee hoor....het is geen aangenomen werk en ik doe het in mijn eigen tempo.


Gisteren zijn we nog even naar mijn favoriete winkel geweest om een nieuwe bureaustoel te kopen, de mijne brak door en ik kon er nog een beetje wiebelent op zitten, alleen vond mijn rug dat niet zo fijn, ik ben ook veel te zwaar en ben vandaag weer begonnen met lijnen, elke keer een nieuwe stoel is veel te kostbaar, ik ben met ogen dicht langs het supermarktje gelopen, want ik hoorde ze al roepen, neem mij, zei het prinsessengebak, nee mij, zei de chocola en zo waren er nog meer zaligheden die mijn naam riepen, maar ik ben sterk gebleven en hoop dat de komende maanden ook te blijven.

11 opmerkingen:

Jantine zei

Mijn stoel krakt niet door, maar ik herken het gevoel! Voor de kerst kleding gekocht voor a.s. vrijdag en daar ga ik niet inpassen als ik deze week nog maar iets eet vrees ik. Dus ik lijn met je mee!

katrien zei

Hele mooie blokjes heb je erbij.

quilting Jeannet zei

Ik doe ook met je mee Inez, mijn stoel kraakt ook nog (net) niet, maar ik heb hetzelfde als jantine, als het nog even zo doorgaat wordt het aan een nieuwe kledingmaat, en dat geld geef ik liever uit aan een ander soort stof.......dus....laten we elkaar vooral stimuleren!

groetjes, Jeannet

vergeet nog te zeggen dat je blokjes van de sweet erg mooi zijn.

Berna zei

Goed gedaan! Mooie stoel en mooie blokjes heb je weer.

Cybele's patch zei

Je blokken zijn mooi geworden en je stoel ziet er heel comnfortabel uit.
Oh dat verschrikkelijke supermarktje is een plaag. Ik heb dan ook nog de pech dat ik met de auto maar 3 minuten er vandaan woon en het het dichtstbij zijnde supermarktje is..... Erg he.

Annelies vdB zei

Het zijn mooie blokken geworden.

Lida zei

Sterkte met je afvalplannen, ik mag nog niet beginnen, dus stel ik het nog even uit! Prachtige blokken weer, vind de stoffen ook zo mooi! Een fijne creatief jaar gewenst, groetjes
Lida

Corrie zei

Vreselijk hè Ines die gillende lekkernijen, we lopen moedig door! Mooie blokken heb je gemaakt en ik ben reuze benieuwd hoe het met Spookje is gegaan op school, onze kleinzoon ging vandaag ook naar groep 1.

Guusje, zei

Het zijn prachtige blokken die je hebt gemaakt en heel sterk hoor om zo langs de lekkerheden te lopen die je zo hard roepen. Je hebt weer een mooie stoel gekocht.

Guute zei

Je blokken zijn prachtig!

lappenleintje zei

Ge bent goed bezig! Ik moet ook nog 1 blok, dan ben ik ook bij! De log cabins heb ik al wel gemaakt.
Nog iets frappants: ook wij(ik ) gingen hier door een stoel, had net 25 kilo extra op schoot gehad (twee kleinkinderen) en ik zet ze eraf en oef, daar ging het fragiele pootje naar binnen en brak de las. Kijken of het gemaakt kan worden, anders is het een dure grap. Ben vanaf vandaag ook op dieet, wil er 15 kilo af hebben en kocht vandaag alleen slankie en amsterdamse uien voor de knabbel.
Hoop dta het feestje zaterdag leuk was, maar dat zal vast. Ondanks waterpokjes blijft het een mooi poppie hoor!

Groetjes, Leintje