woensdag 20 januari 2010


Ik heb ze alle 25 op een hoop gegooid en hoop ze binnenkort aan de rest van de quilt vast te zetten, voorlopig zijn ze af en slaak ik een zucht van verlichting.

Vanmiddag begonnen aan een van de volgende blokken van deze maand voor de Sweet, het is een mooi blokje geworden en morgen ga ik aan de rest beginnen, ik heb er weer echt zin in.
Vandaag op het spookje gepast, haar mama was samen met een vriendin naar Bergen op Zoom op kraamvisite en het spookje was wat verkouden die mocht bij oma blijven en we hebben ons prima vermaakt.
Gisteren zouden ze een disco hebben op school, maar er was een jongetje uit hun klas overleden, en uiteraard werd de disco uitgesteld, vreselijk voor die ouders, je moet er zelf toch niet aan denken, maar het blijkt wel weer hoe dicht geboorte en dood bij elkaar liggen.
De kinderen uit het samengestelde gezin waren gisteren ook hier, inclusief het spookje en daar lagen ze hoor, 5 man sterk op bed in leeftijd variërend van 4 t/m 11, baby tv te kijken, DH had jammer genoeg mijn fototoestel mee, want het was een schitterend gezicht.

12 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Ik wil je niet ontmoedigen hoor maar zijn 25 sterren genoeg voor de AQ? Ze zijn misschien niet voor de AQ bestemd? (dan heb ik niks gezegd)

Dorine zei

Way een mooie sterren.
en wat een rijkdom zo'n bed vol met kleinkids.
genieten maar.
groetjes Dorine

katrien zei

Mooi je sterren,en ik wil je doede moed niet afpakken maar denk net als Yvonne dat 25 niet genoeg is.
Mooie sweet blok.

inge zei

of waren de eerste al klaar? het is wel een zucht hé als ze allemaal klaar zijn, ik ken het gevoel, ik ben nu een border verder en het gaat als een trein!

lappenleintje zei

Je moet echt 28 sterren hoor! Kijk maar eens goed in je doosje!
De knotten gaan een stuk sneller, ik heb bijna de tweede rand daarvan klaar.
Mooi blok weer van de Sweet.

Groet, lein

Annelies vdB zei

Veel succces met je AQ en je Sweet. Er gaat een hoop tijd en werk in zitten.

Guute zei

Je hebt nog enkele sterretjes te gaan of maak je hem wat kleiner?

Balsemien zei

Eindelijk is het einde in zicht wat de sterren betreft Ines! Vreselijk om een kindje te moeten verliezen...
Heerlijk alle kinderen om je heen, het is echt de zoete inval bij jou! Naast alle drukte kun je er gelukkig ook erg van genieten!
Net als jij bakken wij ons brood ook zelf, heerlijk elke dag vers gebakken brood op tafel...

Erna zei

Fijn toch dat je de sterren af hebt. En heerlijk al die kleintjes gezellig knus met z'n alle op bed tv kijkend. Ik hoef mijn ogen maar dicht te doen en ik zie ze al liggen. Je blok is ook prachtig geworden. Groetjes, Erna

Anoniem zei

zo'n mooie stapel sterren liggen daar te stralen.

mooi blok ook !!

Ach wat triest een kind verliezen en heftig voor de klasgenootjes.

Heerlijk zo'n stel kinderen hé !!

fijne week !!...MM

Anoniem zei

mooie blokjes, ben benieuwd wat je plannen zijn met de rood/blauwe. Triest, het overlijden van zo'n jong kind en ingrijpend voor de klasgenootjes.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Cindy at her Country Home zei

Jaaaaaa Ines, gewoon doen hihih...! Zo heerlijk om te maken met een elastiekje aan de bovenkant en van onder een mooi kantenrandje. En heb je niet van die leuke quiltstofjes over van jezelf bedenk ik me nu... leuk leuk leuk. Of... een quiltlampekapje met van die hele mooie sterretjes :-)), nu hou ik op hoor hahaha... Tévéél ideetjes. Dikke zoen en wederom dank voor je altijd lieve reacties op m'n blog, maar dat ben je ook zeker zo'n Lieverd, fijne dag nog Cin ps wil natuurlijk graag van je weten of je al wat koortsig ben hihi..