zaterdag 26 december 2009


Kijk ze eens ontdeugend kijken dat spookje van ons, gezellig onder de kerstboom bij haar thuis.
1e Kerstdag was weer als vanouds, alle kinderen en kleinkinderen waren er en we hebben weer genoten van elkaar, het eten en drinken, ik denk dat ik volgend jaar toch maar eens simpel soep met brood op tafel zet, want we hebben voor vandaag nog genoeg over en die van de overkant komen meehelpen opmaken, dus het spookje is er straks ook weer.
De rest viert kerst bij de schoonouders, of blijven thuis, DS komt straks nog even en wie weet blijft hij ook mee eten, er is genoeg en anders tover ik nog wat uit de vriezer.
Vandaag verder lekker rustig aan gedaan en een beetje zitten lezen, quilten en zo een voor de tv naar een drama kijken.
Zo zag er het een paar dagen geleden uit, we konden nog net naar de overkant kijken, wat een sneeuw is er gevallen en hoe mooi het er ook uit ziet, ik ben toch blij dat het gaat dooien.

5 opmerkingen:

Cisca zei

Wat een leuke foto van je spookje: ze lijkt wel een beetje op een geisha zo. Het was weer gezellig druk bij jou, zo te horen.
Prettige 3e kerstdag!
Groetjes, Cisca

Cybele's patch zei

Grappige foto van de dame in kwestie ;-) Je bent een bofferd dat de kinderen zo dicht in de buurt wonen. Nog een fijne rustige? zondag!

A3jana zei

Fijne zondag Ines! Lekker dat het weer beter te lopen is over de straten hé? Het was hier in de buurt ook een glibberpartij van jewelste. Vorige zondag kondenwe niet eens van onze parkeerplaats afkomen en zijn dus "noodgedwongen" een hele dag thuis gebleven! (is ook wel eens lekker hoor;-)

Cindy at her Country Home zei

Aan mijn allerliefste Ines, Oma van dat lieve "spookje", Dankjewel voor altijd je lieve woorden die me zo supporten. Wat een mooie foto van je spookje, zo schattig. Vind het ook altijd leuk om je te volgen en gaan we op naar 2010. Doe je voorzichtig met knalletjes avond Ines hihih... doe maar alleen proosten dan hef ik het glas op jou! Have a blessed 2010, Sending you Love Cindy x

Corrie www.wittebroodjes.web-log.nl zei

Wat een enige foto van je geliefde Spookje. Heerlijk dat je ook zo gezellig kunt genieten van deze dagen en je huis en hart zijn zoals altijd groot genoeg voor velen die ook warmte en gezelligheid zoeken.
Ook ik denk aan Ingrid's zoon en aan hun gezin, vreselijk wat er zomaar over een familie kan komen, daarom is het goed om van iedere minuut te genieten samen.