woensdag 4 november 2009Gisteren weer naar Ikea geweest en in orde gemaakt dat ze de bedden komen omruilen zonder extra bezorgkosten en dat is gelukt, wat dat betreft is de service daar altijd goed, binnenkort moeten we er weer naar toe, want DD is nog niet uitgekocht, hopelijk kan ik me dan weer inhouden, want gisteren ben ik losgegaan op het zalige gebak van Ikea en DD op de chocola met caramel, waarvan ik innmiddels ook al een halve zak heb gegeten, verder heb ik mij kunnen inhouden met aankopen.

Verder ben ik nog druk met de sterren en moet ik mij toch ook weer eens gaan storten op Memoryquilt want die ligt te wachten in een kistje, maar met alle drukte hier schiet het allemaal niet erg op.

Genieten doe ik nog steeds van het spookje, wat wordt ze groot en bijdehand, ze was klaar met kleien en komt het mij laten zien met de woorden "kijk eens oma, ik heb een plastiek gemaakt" waarmee ze de vlinder bedoelde die ze op haar manier had gemaakt, hoe ze op dat woord komt weet ik niet, maar het klonk weer lekker eigenwijs. Als ze speelt dan slaat haar fantasie helemaal op hol en ze kan dan zo lekker rustig bezig zijn, heel anders als de andere kleinkinderen die veel meer aandacht nodig hadden en nog steeds hebben

Hier was ze gisteren mee aan het spelen, ze zit dan lekker op haar gemak achter mij en je hebt geen kind aan haar, maar het zal straks toch wel weer fijn zijn als ze verhuist zijn naar de overkant en ons huis weer ons huis wordt, want dat beginnen we toch wel te missen.

12 opmerkingen:

crea annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

niet goed voor onze lijn maar wat zien ze er heerlijk uit.......
leuk speelgoed heeft je kleindochter.Vaak met de gekste dingen kunnen ze fijn spelen.
nou nog een fijne dag en je weet het spreekwoord DE LAATSTE LOODJES WEGEN HET ZWAARST.
GROETJES ANNEMIEKE

lappenleintje zei

Gelukkig is het bijna cahter de rug, en dan kun je je weer storten op je eigen dingen. En wat de Sweet betreft: het wordt een makkie hoor. Deze maand en vorige maand maar 2 patchblokken en verder log cabin, dus een inhaalslag is zo gemaakt. En december krijg je maar 4 blokken, dus dat moet geen probleem zijn.
Van je AQ heb je toch ook al veel sterren klaar?

Groet, Leintje

Dorine zei

Ikea leeft volgens mij op jullie(lol)
ja hoor ik kom er ook graag.
Wat denk je van die gehaktballetjes.......
En zo wie zo lekkr struinen en snuffelen.
groetjes Dorine

Annelies zei

Veel plezier met het maken van de sterren !

Klaske zei

Oei die zien er over heerlijk uit!! Maar misschien een domme vraag,maar dat cirkelzaagachtige ding naast die schaar, wat is dat voor iets, ben eigenlijk niet nieuwsgierig hoor,maar wil graag alles weten,haha.Ik zie een draadje maar kan niet bedenken wat het is, ben ik niet eens blond...

Yvonne aka sommeke zei

Njammie, die eerste foto!
Succes met je sterren nog!

Johanna Zweden zei

OOOOOOOOOO die zit mij lekker te maken, Prinsessen gebakjes!!! nu daar zal je zekere van genoten hebben, vind jij ze ook zo lekker!
Vind je mamma´s Zweedse gehakt balletjes ook zo lekker.!!!
Succes met je sterren
Gr Joke

Anoniem zei

nog even en je hebt het huis weer voor jezelf, maar wat zul je het spookje missen ;) die ikea gebakjes zien er wel erg lekker uit!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Corrie www.wittebroodjes.web-log.nl zei

Enig die uitspraken van kinderen en die zijn vaak helemaal niet kinderlijk! Ik herken trouwens ook volledig het wegwerken van die verrukkelijke Ikeataart en caramel-snoepjes. Ik krijg de neiging om nu meteen in de auto te stappen, maar het zal weinig zin hebben vrees ik ...

Lida zei

Ja kinderen en kleinkinderen hebben is erg gezellig, maar je eigen huis weer voor je eigen hebben is ook altijd weer heerlijk! Hoeveel sterren moet je nog? Succes ermee en wat in het doosje zit, loopt dus niet weg, dus vooral niet druk om maken! Fijn weekend, groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

Vind het niet eerlijk dat je alweer gaat. grinnik je hebt deze net op!!!

Fijne dag.
Gr Joke

Balsemien zei

Hoi Ines,
Nog even 'afzien', het is ook wel dubbel zoals je zelf zegt, het is gezellig, maar je mist je eigen vrijheid...
Daarna even lekker bijkomen!
Je quilt is mooi geworden!