donderdag 7 februari 2013

Hier moest ik gisteren naar toe, het Rijnlandziekenhuis in Leiderdorp, ongeveer 10 km. van Alphen aan den rijn, dus dichtbij. We vertrokken om 9 uur en waren om 9.40 op de afdeling anesthesie, daar moesten we eerst in de wachtkamer wachten, wat helemaal niet zo erg was, want ze hadden het heel gezellig ingericht, langs de want mooie bruine gestoffeerde banken, een grote leestafel in het midden met geriefelijke roze stoelen, al met al niet slecht.
Eerste oproep om mee te gaan met de apothekersassistente voor een medicijn gesprek, daar klaar weer terug naar de wachtkamer, toen opgeroepen voor een hartfilmpje, weer terug en eindelijk naar de anesthesist, die vond dat, vanwege mijn schildklieroperatie, toch voor alle zekerheid bloed geprikt moest worden.
Een etage lager naar het lab, daar was het schrikbarend druk, maar ook daar geriefelijke banken, een leestafel en makkelijke stoelen, dit keer in bruin/geel.
Toen mocht ik weer een etage zakken naar de oogpoli, ook berendruk en een saaie wachtkamer, daar kreeg ik na aanmelden te horen, dat ik na het onderzoeken naar de dagbehandeling moest om te gaan proefliggen in de ok stoel i.v.m. nek-en rughernia, dat heb ik weer dacht ik.
Na zo'n 45 minuten werden we binnengeroepen voor het onderzoek, oog moest verdoofd worden en verder ging dat redelijk snel.
Daar klaar, heel snel een koffie uit de automaat getrokken en al lopend naar de dagbehandeling om proef te gaan liggen, na dat half uur weer naar de anesthesist om te zeggen dat het redelijk was gegaan, eindelijk weer op huis aan, waar we om 1.45 binnen waren, snel een broodje hebben gegeten en toen naar de pedicure.
Jullie snappen dat we als een blok hebben geslapen ;-)

5 opmerkingen:

Lida zei

Ja als je in die malle molen terecht kom ben je heel wat tijd kwijt! Vanmorgen was het bij mijn dokter maar tien minuten uitgelopen en dat terwijl ze nog geen uur aan het werk was! Sterkte met alle behandelingen en vandaag lekker rustig aan doen en alleen wat steekjes, knuffel
Lida

Anoniem zei

Dat was een halve dagbesteding, je kan niet zeggen dat ze over 1 nacht ijs gaan, alle vlakken hebben ze wel gehad.

Crea Annemieke zei

Wat een duidelijk ziekenhuisverhaal! Lieve Ines, sterkte hoor.....

Groetjes Annemieke

Hermie zei

Hoi Ines, dat is dus een goede manier om van je slapeloosheid af te komen (LOL)

Jossie zei

Jemeneetje, dat is heel wat op een ochtend. Maar je kunt het maar achter de rug hebben. Sterkte met alles wat er gaat komen. En vooral goed blijven slapen!