vrijdag 9 oktober 2009


Dat is nog eens een leuk begin van de dag, word ik zomaar verwent met een award, ik kreeg hem van Jossie lief hé, nu mag ik hem aan 2 personen door geven, ik geef er een aan Leintje voor al het werk wat zij verzet met de Sweet memory quilt en omdat het een lief mens is en de ander is voor Fleur omdat ik altijd zo geniet van haar manier van schrijven. Jullie mogen hem van mijn weblog pakken en bij jullie neerzetten en als je wilt hem aan 2 andere bloggers geven.
Vandaag ga ik een beetje rustig aan doen, mijn hulp kom over een uurtje en die mag het zware werk doen, ik kan dat jammer genoeg niet meer en dan is het toch fijn dat je via de thuiszorg iemand krijgt die het voor je doet.
Het spookje is hier ook om een uur of 10 en ze weet nu hoe de computer werkt en ze is er behoorlijk bijdehand in, maar dat zegr oma, dus hoeven jullie niet als waarheid te accepteren.
Gisteren heeft ze een mooie tekening gemaakt en voor een bijna kleuter is het helemaal niet slecht, ze is duidelijk de kras periode voorbij.

Het ziet er hier prachtig uit, het zonnetje schijnt en de koolmeesjes zitten aan het ontbijt van pinda's, ze genieten er hoorbaar van en zo af en toe wippen ze ook nog even in het nestkastje.

7 opmerkingen:

supergoof zei

Proficiat! Dat wordt eigenlijk tracteren,.... voor zometeen iets lekkers bij de koffie??
En de groeten aan computerspookje en je moeder!

katrien zei

proficiat met je award.
En leuk ,tekeningen van de kids.

Dorine zei

Gefeliciteerd en ja eigenlijk komen we nu allemaal op de koffie. Toevallig drink ik er net een dus proost............
mijn hulp is ook druk bezig. omdat ik mijn DH zelf verzorg heb ik ook hulp voor het zware werk en daar geniet ik dan ook van.
Zo voor de verandering maar weer eens met DH naar de arts.
groetjes Dorine

Leintje zei

Gefeliceerd met je verdiende award en dank je voor het doorgeven aan mij. Ik had hem nog niet zien opduiken, dus het was een echte verrassing. Fijn dat jij ook eens een rustig weekeinde hebt; hier lijkt het weer verre van rustig te worden, maar we willen tussen de bedrijven door ook een hoop snijwerk doen, zodat de spullen volgende week weer op de post kunnen en wij dan eindelijk een makkelijk weekje hebben met vooral "vrije"avonden.Dat is lekker, want dan kan ik ook weer lekker voor mezelf bezig, want dat ontspant toch altijd wel heerlijk! Geniet van je vrije weekeinde, wat zul je een meters maken!

Groet en liefs, leintje

YokkoBears zei

Wat leuk deze award.
Als eerste feliciteer ik jou ermee en ik vind het heel leuk dat je dan aan mij denkt.
Dank je wel.

Anoniem zei

Ze is zeker een talent !!!

Proficiat met de award !!

Mooi blok zag ik hier voor.

Fijn weekend met hier een daar een paar handwerk minuutjes !!;-)

mm

Guute zei

Proficiat met je award! En die mooie kindertekeningen: die moet je in een quilt verwerken als stitchery. Ik denk dat ze apetrots zouden zijn.