zaterdag 29 juni 2013

Afgelopen week was het hier behoorlijk druk met vanalles en nog wat, rust was ver te zoeken, ik heb dan ook alleen maar een beetje zitten borduren, eigenlijk wilde ik er mee stoppen, want ik vond dat met de verlopende rode kleur, het lapje aan kracht ging verliezen, maar ik maak het toch maar af, kan altijd nog een effe rood lapje borduren.

Love Entwined
 
Maar dan komt ineens een nieuwe BOM in zicht en wel die van haar en daar werd ik op slag flieft op want zeg nou zelf, deze Kompas is toch schitterend.
Gisteren dus snel deze BOM gedownload, patroon geseald en aan het knippen geslagen.
 
 

Dit alles in een hartjesdoosje gedaan, want dat hoort gewoon bij deze quilt.
En heb ik onderstaande stofjes gekozen voor onderstaand Kompas.

Voorlopig zal het dus erg stil zijn hier ;-)




zaterdag 22 juni 2013

Gisteren bij de orthopedisch schoenmaker geweest, want mijn rode laarsjes waren klaar, ik ben er zowaar blij mee, want ze staan gewoon leuk en niet zo lomp als mijn beige, over anderhalf jaar mag ik weer een paar nieuwe uitzoeken en die worden blauw.

En natuurlijk horen er bij de rode laarsjes ook rode nagels en rood zijn ze :-))

Morgen zouden wij samen met DH, DB, DSIL en mijn mam op deze boot haar verjaardag vieren, maar het weer is morgen nog slechter en om dan gezellig te brunchen terwijl de boot zo aan het schommelen is zagen we niet zitten, we gaan dus en andere keer, in de zomer of zo ;-)

vrijdag 21 juni 2013

Lekker zitten borduren toen het zo warm was en nu heb ik 2 delen klaar van het schoollapje van Jookies, het ging voor mijn doen lekker, ik zie geen diepte en zit er daardoor regelmatig naast, maar het is zo leuk om te doen en met mijn loeplamp zie ik het goed, moet alleen geen linnen nemen, want dan zie ik het nog niet.
Ik heb de deur alweer open van het balkon, binnen is het nog erg warm, maar buiten is het saai en koel, het moet ook allemaal niet te lang duren.
Vandaag komt de oudste kleindochter terug van het kamp in Den Ham en die zal wel het hele weekend nodig hebben om bij te slapen en volgende week gaan we naar de musical, dat is altijd zo leuk om te zien en ook ontroerend, want er gaat weer een kleinkind naar de middelbare school, de tijd vliegt gewoon om.
Vandaag verder met mijn DD's quilt en misschien nog een stukje borduren, doorpitten gaat momenteel niet, want mijn nekhernia is aan het opspelen, verga van de pijn in mijn arm en zodra ik naar links kijk krijg ik als toetje een electrische schok, woensdag mag ik even naar de dokter, tot dan is het aan de Lyrica en dar wil ik eigenlijk niet, maar het werkt, dus weinig keus.

Ziezo, jullie zijn weer van alles, nou ja bijna alles op de hoogte, ga nu even de blogs af.

zondag 16 juni 2013

Eindelijk weer eens een foto van mijn vorderingen, ik ben nu echt over de helft, dus het aftellen kan beginnen.
Ook heb ik de huisjesquilt onderhanden gehad, maar die is nog lang niet klaar, verder is het hier gewoon druk met kinderen en kleinkinderen en dan doe je toch een stuk minder.
 
90 Is ze en nog zo kwiek, ze loopt mij eruit, ik hoop haar nog een poos te mogen houden en als het aan haar ligt gebeurt dat ook.
 

zondag 9 juni 2013

Hier was ik gisteren te vinden, bij Hermie en Gerrit in Enter, we hadden weer de jaarlijkse hexenbee en wat was het weer gezellig, we hadden prachtig weer en met deze twee als gastvrouw en gastheer, kon het niet meer stuk.
En deze lieverd mocht ook mee doen ;-)
Zoals jullie al zagen, had Hermie weer voor een heerlijk buffet gezorgd, maar we begonnen met een heerlijke amuse en wat zagen die er ook mooi uit.
Uiteraard was er ook een show en tell en om niemand tekort te doen, laat ik alleen de quiltjes van onze gastvrouw zien.
En natuurlijk kan ze ook prachtig haken, dit gaat een deken voor haarzelf worden.

Ik verheug me nu alweer op volgend jaar.